top of page

ABOUT

Joyce Edel Atelier_About.jpg

"Mijn werk representeert rust, eenvoud en minimalisme. In mijn ruimtelijke uitwerking van concepten streef ik naar het neerzetten van sterke abstracte vormen, waar ik uit ga van ‘Less is more’." 

Joyce Edel Atelier is opgericht door ontwerper Joyce Edel. Na het behalen van haar bachelor Interieurarchitectuur en meubelontwerp aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag, richtte ze haar eigen ontwerpbureau op. Daarnaast heeft ze al bijna 10 jaar ervaring in het creatieve werkveld, waarbij haar expertise verder gaat dan alleen interieurarchitectuur.

Naast interieurarchitectuur heeft Joyce Edel in haar tijd op de academie affiniteit ontwikkeld met fotografie en grafisch ontwerpen. Deze drie disciplines heeft zij samengebracht in haar afstudeerproject met een zelfbedachte ontwerpmethode. De kwaliteiten van iedere discipline zette Joyce Edel opeenvolgend in binnen dit ontwerpproces.

 

Vanuit deze conceptuele achtergrond helpt Joyce Edel Atelier u graag met het vertalen en visualiseren van uw ideeën. De visie van het atelier is om dit uit te voeren met enthousiasme en in alle rust, om een sfeer te creëren waar de klant zich prettig bij voelt.

bottom of page